arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (átugrás)

edition adventure

Inspirálta… Kapcsolat a természettel

Fedezd fel a Nio-t, Mutsy legújabb kiadását. Szinte kéri a szülõket egy kirádulásra a természetben. Könnyű vázával, beépített napellenzőjével és kialakításának köszönhetően a Nio megkönnyíti a természet felfedezését.

Könnyű vázával, beépített napellenzőjével és robusztus kialakításával a Nio megkönnyíti, avilág felfedezését. A Nio hordtáskával, megfordítható babakocsi üléssel, különféle autós felszereléssel és számos praktikus kiegészítővel használható. A Nio ülés háttámláját és lábtámaszát többféle helyzetbe lehet állítani, ideértve az ergonómikus alvási pozíciót is: a legkényelmesebb fekvési helyzetért! A kerekek extra futófelülettel és felfüggesztéssel biztosítják, hogy egy egyetlen úttal is könnyen megbírkózzon!

Elérhető nio

intro

nio adventure

A Nio Adventure kollekció 4 friss színkombinációból áll, konyakbarna díszítéssel kombinálva.

A Nio Adventure kombinálható a Nio vázzal konyakbőr tolókarral.

Nézd meg a konfigurátorban

nio

Anyagválaszték

Ebben családban gazdag, mély zöld árnyalatokat választottunk, mint amilyeneket csak a természetben látsz. Elismerés azoknak a gyönyörű színeknek, amelyeket az erdőn át sétálva fedezel fel

Egyszerű, de erős: mivel érintetlen természet a legszebb, és látni fogod, hogy ez tükröződik az ADVENTURE kollekció esztétikai megjelenésében és finom részleteiben.

materials

kalandos természetes felfedező