Mutsy Evo Babakocsi


Leírás

kompatibilitás

Menj bárhová, ahová csak szeretnél, a menő Evo-nak köszönhetően, a születéstől kezdve egészen addig, amíg készen állsz arra, hogy egyedül járj.#. Az Evo különböző lehetőségekkel párosítható:

  • mózes
  • sport babakocsi ülés védővel és kiesés védelemmel
  • Safe2go-autós hordozó
  • Maxi-Cosi autós hordozó(Pebble, Pebble plus, Cabriofix, Citi)
  • BeSafe autós hordozó(BeSafe iZi Go, BeSafe iZi Go X1, BeSafe iZi Go Modular i-Size)
  • Kiddy autós hordozó(Evolution Pro, Evolution Pro 2, Evo-luna i-size)
  • Cybex autós hordozó (Aton, Aton 4, Aton Q)

ergonómia

gyermeknek: Az ülés teljesen állítható: a hátulján különböző beállítások vannak, és a láb- és lábtartók felemelhetők vagy leengedhetők. Az ülés forgatható a kereten, hogy a baba szembenézzen velük, vagy előre nézzen #. A tetőernyő rész bővíthető.

anyukának: függetlenül attól, hogy Ön magas vagy alacsony, az Evo mindig könnyen kezelhető az állítható magasságú nyomógombnak köszönhetően. #első kerekek 360 fokban elfordulnak a nagyobb városi rugalmasság érdekében. Zárja le a kerekeket a természetes felületeken, hogy könnyedén átjusson a homok felett vagy az erdőben #.

A mózeskosár meglehetősen tágas, így a baba sokáig élvezheti a nyugalmat. Ugyanakkor az Evo nagyon kompakt és praktikus. A legjobb, mindkét világban.

praktikusság

A kerekek közötti kosárban tárolhat élelmiszereket és bébi kiegészítőket.

A Mutsy Evo vázát összecsukhatja az ültetett üléssel a tetéjen#.A kerekek összeszerelése és eltávolítása is igazán egyszerű: csak nyomja meg a gombot a kioldáshoz#.

A váz és az ülés is könnyű és könnyen hordozható.

színek

A Mutsy Evo anyaga 11 színben elérhető: 5 a FARMER sorozatból, 2 az INDUSTRIAL sorozatból és 4 az URBAN NOMAD sorozatból. Az Evo FARMER keret (sötétbarna bőr fogantyú) fekete, ezüst, sötét szürke és kék szürke színben kapható. Az Evo URBAN NOMAD / INDUSTRIAL keret (konyak barna bőr fogantyú) fekete, ezüst és sötétszürke kivitelben kapható.

technikai adatok

súly
váz 8,2 kg
váz + ülőrész 11,9 kg
mózes 4,7 kg
hossz szélesség magasság
váz kinyitva 89 cm 61 cm 105 cm
váz összecsukva 68 cm 61 cm 29 cm
mózes 87 cm 48 cm 60 cm

segítségre van szüksége?

További EVO tippek és trükköka szerviz oldalunkon