arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere lejátszás facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition heritage

Tradíció és Kézművesség

Ez a kiváló minőségű hagyományt követő babakocsi, úgy mint az új Heritage sorozat elegáns stílusa, méltón ünnepli a legkiválóbb gyártói örökséget.

A kézművesség és a részletekre való odafigyelés az új elegáns termék legfontosabb elemeit képezik. A gyűjteményt a racionális és kiegyensúlyozott színhasználat jellemzi. Az árnyalatok és apró részletek kombinációja egy eklektikus és időtlen színpalettában.

Elérhető modellek i2

i2 heritage

Az i2 Heritage termékcsalád 2 színkombinációt tartalmaz a kárpitok esetében, mindezt sötétbarna részletekkel kombinálva.

Az i2 Heritage ötféle alváz típussal kombinálható, mindegyik sötétbarna tolókarral van ellátva.

Nézd meg a konfigurátorban

i2

Anyagválasztás

Ezt a tökéletes stílust úgy érik el, hogy különböző csúcsminőségű anyagokat ötvöznek exkluzív részletekkel. A puha párnázott részek márkás alumínium betétekkel és gombokkal vannak ellátva, a kupola pedig középen, a fémmel ellátott nejlon cipzárakkal nyílik..

Az új Heritage sorozatban a Mutsy egyesíti a korábbi termékek, azaz az i2 jellegzetességeit, egy új prémium stílussal. Minden szülőnek, aki valami különlegeset keres!

materials

Tradíció & Kézművesség