Mutsy i2 Babakocsi


Leírás

kompatibilitás

A Mutsy i2 tökéletes babakocsi azon szülők számára, akik inkább a kényelmet és a stílust kedvelik. Számos különböző elem csatolható a kerethez:#:

 • mózes
 • ülés előtetővel és kapaszkodó korláttal
 • Safe2go autós hordozó
 • Maxi-Cosi autós hordozó, group 0+ (Pebble, Pebble plus, Cabriofix, Citi)
 • BeSafe autós hordozó, group 0+ (BeSafe iZi Go, BeSafe iZi Go X1, BeSafe iZi Go Modular i-Size)
 • Kiddy autós hordozó (Evolution Pro, Evolution Pro 2, Evo-luna i-size)
 • Cybex autós hordozó (Aton, Aton 4, Aton Q

ergonómia

A gyermek számára: A háttámla és a lábtartó több helyzetbe is állítható. Ez nagyon fontos a gyermeke egészségéért, mivel a kisgyermekeknek nem szabad hosszabb ideig ugyanabban a helyzetben ülniük. A napellenző meghosszabbítható, ha a fekvő pozíciót használja, vagy ha gyermekét védeni kívánja a napsugaraktól. A napellenző kétrétegű hátsó részének köszönhetően az ülés mindig jól szellőzik. Menetirányba vagy a szülők felé is fordítható a keret.#.

Az anyukának: a mózeskosár kényelmesen magasra van szerelve a kereten. Így nem fog fájni a háta, amikor ki-be emeli a gyermeket a mózkosárból. Az ülés pozíciójának beállítására szolgáló panelek az ülés háttámláján találhatók, magasan hátul, így könnyebben elérhetőek. Állítsa a nyomógombot a legmegfelelőbb magasságra a kéznél lévő gomb segítségével#. Az i2-váz (különösen a hab gumikkal együtt) olyan könnyű, mint a toll, és ez még könnyebben kezelhetővé teszi a kocsit.

praktikusság

Hajtsa le az i2 vázat könnyen az üléssel és a napernyővel együtt. Az eredmény egy nagyon kompakt és hordozható csomag#. Szeretné még kisebbre összecsukni? Nem probléma: a csukló rész megnyomásával eltávolíthatja a kerekeket (és ugyanilyen könnyen vissza is teheti újra)#. A hajtogatózárnak köszönhetően az i2 teljesen kompakt és zárt szállítás közben.

A kerekek elérhetőek extra lengéscsillapító gumiabroncsokkal vagy nagyon könnyű gumiabroncsokkal, melyek 360 ° -ban forognak#. A gumiabroncsok ideálisak egyenetlen felületre is. A városi használathoz, és a legkisebb súly eléréséért válassza a hab gumiabroncsokat. 

egyedülálló technikai tulajdonságok

 • Az első kerekek integrált első kerék felfüggesztéssel rendelkeznek a gyermek extra kényelméért, különösen a rázós utakon.
 • Az első kerék felfüggesztése biztosítja, hogy az első kerekek a talajon maradjanak, amikor a sport babakocsit elforgatják (Anti-Wheel Lift); ez biztosítja a stabilitást és megkönnyíti az irányítást.
 • Az alváz felső részén található központi csuklópánt kialakítása kifejezetten gyermekbarát.
 • A tolókaron található nyomógombok könnyen és egyszerűen benyomhatóak, így az összehajtás sokkal könnyebb.

színek

A Mutsy i2 anyaga 11 színben kapható: 5 a FARMER sorozatból, 2 az új HERITAGE sorozatból, 2 az URBAN NOMAD sorozatból és 2 a PURE sorozatból. A HERITAGE / FARMER keret (sötétbarna bőr fogantyúval) fekete, ezüst, sötét szürke, kék szürke és mély kék változatban is megjelenik. Az URBAN NOMAD / PURE keret (barna fogantyúval) fekete, ezüst és sötétszürke kivitelben kapható.

technikai adatok

súly
váz + habszivacs kerekek 8,7 kg
váz + fújható kerekek 9,1 kg
ülőrész 4,5 kg
mózes 3,4 kg
hossz szélesség magasság
nyitott vát 80 cm 58 cm 110 cm
váz összecsukva 70 cm 58 cm 39 cm
mózes 82 cm 42 cm 58 cm

segítségre van szüksége?

További Mutsy i2 tippek és trükkök a szervíz oldalunkon