arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere lejátszás facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition industrial

A farmer anyag ihlette

Az új Evo industrial kiadás a fiatal szülők napi valóságának ünnepe. Ez a gyűjtemény olyan szövetekből készült, amelyek ellenállnak a mindennapi használatnak és kopásnak.
Szeretjük a farmert hiteles, őszinte megjelenéséért. A farmer mellett csak a bőr tud kellő szépséggel öregedni. E két erős anyagot kombináltuk, hogy egy haszonelvű, időtlen stílust hozzon létre, figyelmet fordítva minden apró részletre, ami ipari érzetet teremt. Bőr pántok, fém cipzár fogak, szegecselt bőr cipzáras húzók, perforált bőr kiemelések, vastag varrás és sötétszürke alumínium rudak: mindezek az elemek egyesülnek az új Evo industrial-ban. A végletek babakocsija a legtisztább formában.

Elérhető modellek evo

evo industrial

Az Evo Industrial gyűjtemény két időtlen színkombinációból áll, fémes ékezetekkel párosítva, valamint egy konyakos barna bőr nyomócsíkkal és lökhárítóval.

Az Evo Industrial kollekció három váz típussal kombinálható, mindegyikben barna bőr nyomógombbal.

Nézd meg a konfigurátorban

evo
materials

Anyagválasztás

Az Ipari kollekció külső anyaga nyers, sötét megjelenésű farmer. A textíliát perforált műbőrrel kombinálják a konjun barnával, hátulján, a fogantyún és az ülésen lévő vállpárnákon.
A címkék, a lökhárító és a nyomócsík a konjun barna bőrben készültek a kontraszt érdekében. A szövetrészek extra vastag varrással kombinálva arany színű fém cipzárral, hogy ez a farmer autentikusnak tűnjön.

A bélésszövet 100% pamutból készül

Denim. Raw. Authentic. True.