Mutsy Nexo Babakocsi


Leírás

kompatibilitás

Élvezze a szabadban létet gyermekével, és a NEXO által kínált luxust, újszülöttektől a kisgyermekekig. A vázat a következő kiegészítőkkel kombinálhatja:

  • ülés kupolával és kapaszkodó korláttal
  • Safe2go autós hordozó, 0 éves kortól#
  • Maxi-Cosiautós hordozó, 0 éves kortól (Pebble, Pebble plus, Cabriofix, Citi) #
  • Kiddy autós hordozó(Evolution Pro, Evolution Pro 2, Evo-luna i-size)
  • Cybex autós hordozó (Aton, Aton 4, Aton Q)
  • Besafeautós hordozó: iZi Go (x1) , iZi Go Modular

ergonómia

Gyermeknek:A Nexo ülés teljesen állítható. A fantasztikusan kivételesen lapos fekvő pozíció, az alváz és az első kerekek felfüggesztése maximális kényelmet biztosít a gyermek alvásakor. A háttámla leengedése esetén a kupola automatikusan pozíciót vált, az extra védelem érdekében# A kupola a háttámlához csatlakoztatva védelmet nyújt a huzat ellen, minden pozícióban. A Nexo ülés újszülöttek számára rendkívül lapos helyzetben is megfelelő.

Anyukának:A Nexo egy kompakt, könnyű sportbabakocsi, maximális egyszerűséggel a szülők számára. A háttámla a hátoldalon található gomb segítségével állítható be. A tolókar az ideális magasságra állítható, és a kis, elforgatható első kerekek (amelyek szintén zárhatók) biztosítják, hogy a babakocsi mindenütt kényelmesen járjon.#

praktikusság

A Nexo-t nagyon könnyű működtetni, és az egyik legmegfelelőbb sport babkocsi a nyaraláshoz, a tömegközlekedéshez, vagy autójába! A Nexo - az üléssel együtt- egy rendkívül kompakt egységbe hajtható össze #

színek

A Nexo fiatalos külsejét, a puha tapintású kárpitozás mellett , a konyak színben is elérhető ékei adják. A Nexo termékcsalád 4 szövet színben kapható. 4 fabric colours.

technikai adatok

súly
nexo 8,7 kg
hossz szélesság magasság
nyitott állapotban 101 cm 51 cm 93 cm
összecsukva 44 cm 51 cm 64 cm

segítségre van szüksége?

További Nexo tippek és trükköka szerviz oldalunkon