Mutsy nio babakocsi

Leírás

kompatibilitás

A Nio hordtáskával, megfordítható ülő résszel, különféle autós tartozékkal és számos praktikus kiegészítővel használható. Kombinálható következő adapterekkel:

  • adapter szett Safe2go
  • adapter szett Maxi-Cosi; Maxi-Cosi: Pebble Plus, Pebble, Cabriofix, Citi
  • Kiddy: Evolution Pro, Evolution Pro 2, Evo–luna i-size
  • Cybex: Aton, Aton 4, Aton 5, Aton Q, Aton Q i-size
  • Besafe: iZi Go (X1), iZi Go Modular

ergonómia

Gyermeked számára: A háttámla és a lábtartó különféle helyzetbe állítható. Ez nagyon fontos gyermeked egészségének szempontjából, mivel a kisgyermekek nem ülhetnek ugyanabban a helyzetben hosszabb ideig. Az ülés előnye, hogy kibővíthető,akár fekvő helyzetben, vagy kupolával ülő helyzetbe ha gyermeked szeretnéd megvédeni az erős napfénytől. A szövet kétrétegű hátsó részének köszönhetően az ülés mindig jól szellőzik. Egyszerűen előre vagy a szülők felé fordítható..

Számodra:a mózes megfelelő magasságban van felszerelve a vázra. Ennek eredményeként nem fog fájni a hátad, amikor kiemeled a gyermeket. Az ülés helyzetének beállítására szolgáló kezelőszervek az ülés hátulján, magasan a hátsó részen találhatók, hogy könnyebben elérhesd őket. A praktikus gombbal állíhatod a tolókart a legmegfelelőbb magasságra. A váz olyan könnyű, mint egy toll, ezért még könnyebben kezelhető.

praktikus

A Nio váza könnyen üléssel és kupolával összecsukható. Az eredmény egy nagyon kompakt és hordozható babakocsi. Szeretnéd még kisebbre? Semmi probléma: egy mozdulattal eltávolíthatod a kerekeket (majd visszateheted ugyanolyan könnyen). Az összecsukhatóságának köszönhetően a Nio szállítás közben is kompakt és kicsi marad.

színek

- nio adventure sea green
- nio adventure pine green
- nio adventure leaf green
- nio north stormy weather
- nio north light shade
- nio north grey
- nio north black
- nio inspire pearl grey
- nio inspire eucalyptus
- nio explore steel grey
- nio explore amazone green

technikai adatok

súly
Nio ülőrész 4 kg
Nio mózes 4,3 kg
Nio váz 8,4 kg
hossz szélesség magasság
váz 69 cm 57 cm 99 cm
váz összecsukva 76 cm 57 cm 41 cm
összecsukott váz kerekek nélkül 72 cm 48 cm 21 cm