arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (átugrás)

edition north

Inspirálta… Northern blues

Fedezd fel a Nio-t, Mutsy legújabb kiadását. Szinte kéri a szülõket egy kirádulásra a természetben. Könnyű vázával, beépített napellenzőjével és kialakításának köszönhetően a Nio megkönnyíti a természet felfedezését.

Könnyű vázával, beépített napellenzőjével és robusztus kialakításával a Nio megkönnyíti, avilág felfedezését. A Nio hordtáskával, megfordítható babakocsi üléssel, különféle autós felszereléssel és számos praktikus kiegészítővel használható. A Nio ülés háttámláját és lábtámaszát többféle helyzetbe lehet állítani, ideértve az ergonómikus alvási pozíciót is: a legkényelmesebb fekvési helyzetért! A kerekek extra futófelülettel és felfüggesztéssel biztosítják, hogy egy egyetlen úttal is könnyen megbírkózzon!

Elérhető nio

intro

nio north

A Nio North kollekció 4 friss színkombinációból áll, konyakbarna díszítéssel kombinálva. .

A Nio North kombinálható a Nio vázzal konyakbőr tolókarral

Nézd meg a konfigurátorban

nio

Anyagválaszték

Anyagválaszték, amelyet a föld és tájak inspirálták. A különböző textúrák kombinációja, friss megjelenést és érzetet sugároznak. A NORTH kollekció egy színpalettából áll, bízva abban, hogy hosszú időt tölt vele a szabadban.

Figyelem minden apró, egyedi kis részletre a meleg konyak árnyalatokkal díszített finom bevonatok használatának köszönhetően.

materials

kalandos természetes felfedező