arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere lejátszás facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition pure

A természet ihlette…

Csodálatos természettel vagyunk körülvéve, amit imádunk kiélvezni. De a természet sérülékeny. Ezért törekszünk egy zöldebb világra, mert valami szépet akarunk hagyni a gyermekeink számára.
A pure termékcsalád két friss színkombinációból áll 100% pamut béléssel és 100% -ban újrahasznosított PET-ből készült külső anyagból. Ez a szövet csodálatos, környezetbarát anyag. És bár technikailag rendkívül erős, a puha textúra és a légáteresztése által hihetetlenül kellemes az érintése. Az új i2 tiszta ékei világosak, szinte fehérek, a design rendkívül karcsú - a Mutsy i2 termékcsaládra jellemző.
Az i2 pure kiadása nem csak a környezet számára jobb, hanem sokkal jobb és kényelmesebb a baba számára is.

Elérehtő modellek i2

i2 pure

Az i2 kollekció 2 friss színkombinációból áll, kombinálva a könnyű ékekkel és egy konyakbarna bőr tolókarral és kapaszkodó rúddal.

Az i2 Pure 3 váz típussal kombinálható, mindegyik konyakbarna bőr tolókarral.

Nézd meg a konfigurátorban

i2
materials

Anyagválasztás

A pure külső szövetek Cyclepet® tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja ügyfeleinknek, hogy a textíliák 100% -ban a fogyasztás utáni, újrahasznosított PET-tartályokból készülnek, ami a textilipar leginkább környezetbarát alapanyaga a a levegőkibocsátás és a vízi hulladéktermelést illetően. Tehát ez a termelési folyamat, amely a műanyag kannákat erős, lágy anyaggá alakítja, nem csak a újrahasznosul, de energiát is termel.

cyclepet

A fenti tanúsítvány csak a fő anyagra vonatkozik (világos szürke szövet a Pure Fog kombinációhoz és a világos kék szövet a Pure Bright Sky kombinációhoz). A kiválasztott anyagok közé tartozik a 100% pamutból készült bélésszövet is.

Nature. Tenderness. Comfort. Purity.