arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere lejátszás facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition urban nomad

A városlakók ihlették...

A Urban Nomads, laptopjaikkal és okostelefonokkal a városi területeken élnek és dolgoznak. Ahelyett, hogy irodát bérelnének, inkább kávézóba akarnak menni, ahol békében dolgozhatnak. Rugalmas munkaidőben dolgoznak, mobilisak, és egyik lakást cserélik a másikra. A világot szeretnék felfedezni, és gyermekeiket kihívásokkal teli, multikulturális és sokszínű környezetben szeretnék felnevelni. Ez sok szempontot magában foglal. Ezek a trend-követők környezettudatosak, inkább a tömegközlekedést használják autók helyett, újrahasznosítható és biológiailag lebontható csomagolást vásárolnak, és ruházati csereügyleteket szerveznek. A híreket és magazinokat online olvassák. Fenntartható és mobil megoldásokat keresnek, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a csecsemőik vagy maguk jólétét illetően.
Az ergonómia és a rugalmasság - a progresszív kialakítás, amely kompakt, könnyű és könnyen tárolható természetes színekkel és trendi bőr tolókarral - ez a URBAN NOMAD, amely megfelel minden követelménynek.

Elérhető modellek i2 evo

i2 urban nomad

A Mutsy i2 Urban Nomad kollekció 2 divatos színkombinációból áll, melyek mindegyike konyak színű bőr betétekkel párosul.

Az i2 Urban Nomad kollekció három váz típussal kombinálható, mindegyik konyak barna bőr tolókarral rendelkezik.

Nézd meg a konfigurátorban

i2
evo

evo urban nomad

Az Evo Urban Nomad termékcsalád 4 autentikus színkombinációt tartalmaz, mindegyik konyak színű bőr betétekkel kombinálva.

Az Evo Urban Nomad kollekció három váz típussal kombinálható, mindegyik konyak barna bőr tolókarral rendelkezik.

Nézd meg a konfigurátorban

Travelling. Mobility. Flexibility. Style.